Forum sajta::www.jakovo.info:: Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijava - Registruj se]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  
Autor/ka: Naslov: SAJT JAKOVO
deshamp
Junior Member
**

Registrovan/a: 26-4-2008
Korisnik nije na vezi

cool.gif napisana 27-4-2008 u 23:36
SAJT JAKOVO

:starhit:Hoćemo li početi o nečemu razgovarati-kucati?
Ima onoliko tema o kojima bi se moglo polemisati a ujedno i naci neko rešenje i učiniti selo Jakovo zanimljivijim i naprednijim.
Voleo bih čuti dali neko ima neku ideju kako da Jakovo postane poznatije i zanimljivije mesto za život.
Pozdravljam administratora i sve pohvale što je izradio ovaj sajt,jer je ovo veliki korak u promovisanju Jakova.
Onoliko puta sam bio u prilici da objašnjavam ljudima gde je Jakovo i da ih ubedjujem kako mi nismo na kraju sveta.Sada mi je malo lakse jer mogu da ih uputim na sajt i da se sami uvere o čemu im pričam. Siguran sam da sajt može postati jos bolji ( ne kažem da je loš) i iskreno se nadam da će administrator uvesti još neke novine,koje će privući još ljudi da dođu na sajt i da zajedno promovišemo naše mesto.
Pozdrav svima:thumbup:
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
deshamp
Junior Member
**

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 27-4-2008 u 23:43

Trebao sam sve ovo napisati u temi Jakovo on-line,jbg,bip,greška,nemojte mi zameriti:cool:
Admin
Super Administrator

Registrovan/a: 4-4-2008
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: No Mood

[*] napisana 28-4-2008 u 10:08

Sajt http://www.jakovo.info bice unapredjen u skorije vreme, dodacemo nove kategorije, unaprediti informacije, ovo je samo jedan malecki deo informacija o Jakovu kojim raspolazemo.

!Ocekujte neocekivano!

Admin

Junior Member
**

Registrovan/a: 27-4-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 28-4-2008 u 21:46

:smilegrin: pa sve u svemu zacin S! nije lose al kad bi slike isle ka urbanijem a ne da prikazuje Jakovo kao neki salas na kraju sveta!:thumbup:
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
deshamp
Junior Member
**

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 1-5-2008 u 18:25

U pravu si dachman,ali nemamo ni nebodere koji bi mogli da se uslikaju. Mislim da nebi bilo lose da se postave slike manastira ali iz blizine,unutrasnjost same crkve,dvoriste crkve,pa je tu i klub s, stremen,istina je da bi to bila besplatna reklama za klub s i stremen ali ipak je to u sastavu Jakova na neki nacin i predstavlja selo u pozitivnom smislu.Mnogo ljudi je vec culo i za jedan i drugi klub i neki moji poznanici i prijatelji iz grada me pitaju i kako je tamo i kako da dodju do Jakova.Sto znaci da takve stvari privlace ljude. I mogu vam reci da ja moje klince rado vodim do konjickog kluba i sam uzivam kada odem tamo,pustim ih na tobogan,ljuljasku,zena cita novine,ja popijem kafu na miru i svima lepo,milina jedna.:thumbup:
deshamp
Junior Member
**

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 1-5-2008 u 18:39

Nego, dali administrator cini nesto da reklamira svoj sajt u jakovu? Dali sami ljudi iz Jakova znaju da uopste postoji sajt? Istina je da je sajt jako mlad ali nesto malo ima clanova,gde su ti ljudi? Znam da mnogo ljudi u jakovu ima kompjuter,barem oni koje ja poznajem imaju kompjuter.
Mislim da bi M@cke trebao da izreklamiras sajt,da se cuje i vidi:rolleyes:
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 1-5-2008 u 21:15

Ja sam stampao neke postere A4 formata i polepio ih po centru Jakova, ali kao i svaki oglas on je skinut. Ja stvarno ne znam koliko para trebam da ulozim u reklamu. Sajt u prvobitnom obliku pusten je na internet u novembru 2007. Sto se tice postavljanja informacija o S Clubu i Stremenu, ja sam uvek ZA, ali uz novcanu nadoknadu, ne mora to da bude nesto VELIKO, ali barem da se nagradi trud. S Club ima svoj sajt, tako da ne vidim u cemu je problem, Stremen se reklamira na nekim drugim sajtovima. Sto se tice manastira i on ima sajt. Kada bi "vazni" ljudi u Jakovu prepoznali barem malo, samo malo, osecajnosti za informacijama o Jakovu, crkvi, manastiru, mi bi imali extra sajt. Ali to se ne desava vec duze vreme.
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 1-5-2008 u 21:17

Zaboravio sam adrese sajtova koje cu besplatno da izreklamiram.

http://www.diptrade.co.yu S Club
http://www.s-klub.com S Club
http://www.manastirfenek.com Manastir Fenek
deshamp
Junior Member
**

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 2-5-2008 u 01:22

Što se tiče reklamiranja na sajtu,video sam da ti tarifa i nije velika za reklamiranje,oni koji bi trebali da se nađu na sajtu sigurno bi mogli i mnogo više platiti a imali bi i koristi od toga mnogo više.
Polazim od sebe,kada tražim neku informaciju o nekoj firmi ili o bilo čemu drugom prvo što otkucam u pretraživaču je mesto gde se ta firma nalazi iz normalne pretpostavke da ću na sajtu pronaći adresu toga i toga.I u 99 % sam u pravu i uvek nađem ono što mi treba
:no::starhit:ZATO SVIMA KOJIMA TREBA DOBRA REKLAMA I DA PRE SVIH BUDU PRONAĐENI NEKA SE REKLAMIRAJU OVDE:starhit:

deshamp
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 2-5-2008 u 08:48

Hvala, na pozitivnoj kritici, i ja takodje mislim da su cene niske.
Spinoza
Moderator

Registrovan/a: 5-4-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 4-5-2008 u 20:37

Ja kao moderator predlazem da svi ljudi iz Jakova koji bi hteli da daju neki svoj doprinos se jave adminu i na neki nacin budu nagradjeni da uredjuju sajt itd. Mi smo poceli sa ovim sajtom iz cistog entuzijazma i ljubavi prema Jakovu i nasoj Vojvodini. Svaki interes za saradnju nam je uvek dobrodosao. Eto toliko od mene za sada!

Pozdrav za sve posetioce sajta jakovo.info!!!
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Marina
Junior Member
**

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 15-5-2008 u 12:09

Ja sam sajt pronasla slucajno i prosto sam se iznanadila da uopste postoji. Mozda ne bi bilo lose napraviti reklamne papirice, pa ostaviti u posti, u prodavnicama....zalepiti na oglasnoj tabli, na autobuskim stanicama...

nesto ovako:

sajt taj i taj pa ispod male papirice sa adresom sajta, koji se otkinu...tako obicno rade oni sto izdaju stan ili poducavaju

mozda i uspe :)
Spinoza
Moderator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 18-5-2008 u 17:18

Marina, hvala na predlogu. Poslusacemo te, imamo u planu da tako nesto uradimo u narednom periodu. Samo jos da procenimo koja su mesta u jakovu tranzitna i da tamo postavimo flajere.
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
makica
Junior Member
**

Registrovan/a: 4-12-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 23-1-2009 u 21:43

pa stavrno,na svim fotografijama jakovo izgleda kao neki salaš pa ljudi misle da je to neko baš baš selo.ja vam se doseljavam za koji dan :kiss:
rvmilena
Newbie
*

Registrovan/a: 5-2-2009
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 5-2-2009 u 13:55

Pozdrav svima!
Da li moze neko da mi kaze koliko se krecu cene placeva u Jakovu jer imam zelju da se doselim u vas kraj!
Pozdrav!
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 8-2-2009 u 20:06

To morate da se raspitate kada dodjete u Jakovo, ovako preko sajta nista precizno necete dobiti.

Pozdrav!

Idi Na Vrh