deshamp
Junior Member

Registrovan/a: 26-4-2008
Korisnik nije na vezi
|
napisana 27-4-2008 u 23:36 |
|
|
SAJT JAKOVO
Hoćemo li početi o nečemu razgovarati-kucati?
Ima onoliko tema o kojima bi se moglo polemisati a ujedno i naci neko rešenje i učiniti selo Jakovo zanimljivijim i naprednijim.
Voleo bih čuti dali neko ima neku ideju kako da Jakovo postane poznatije i zanimljivije mesto za život.
Pozdravljam administratora i sve pohvale što je izradio ovaj sajt,jer je ovo veliki korak u promovisanju Jakova.
Onoliko puta sam bio u prilici da objašnjavam ljudima gde je Jakovo i da ih ubedjujem kako mi nismo na kraju sveta.Sada mi je malo lakse jer mogu da
ih uputim na sajt i da se sami uvere o čemu im pričam. Siguran sam da sajt može postati jos bolji ( ne kažem da je loš) i iskreno se nadam da
će administrator uvesti još neke novine,koje će privući još ljudi da dođu na sajt i da zajedno promovišemo naše mesto.
Pozdrav svima
|
|
|
deshamp
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 27-4-2008 u 23:43 |
|
|
Trebao sam sve ovo napisati u temi Jakovo on-line,jbg,bip,greška,nemojte mi zameriti
|
|
|
Admin
Super Administrator

Registrovan/a: 4-4-2008
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: No Mood
|
napisana 28-4-2008 u 10:08 |
|
|
Sajt http://www.jakovo.info bice unapredjen u skorije vreme, dodacemo nove kategorije,
unaprediti informacije, ovo je samo jedan malecki deo informacija o Jakovu kojim raspolazemo.
!Ocekujte neocekivano!
Admin
|
dachman
Junior Member

Registrovan/a: 27-4-2008
Korisnik nije na vezi
|
napisana 28-4-2008 u 21:46 |
|
|
pa sve u svemu zacin S! nije lose al kad bi slike isle ka
urbanijem a ne da prikazuje Jakovo kao neki salas na kraju sveta!
|
|
|
deshamp
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-5-2008 u 18:25 |
|
|
U pravu si dachman,ali nemamo ni nebodere koji bi mogli da se uslikaju. Mislim da nebi bilo lose da se postave slike manastira ali iz
blizine,unutrasnjost same crkve,dvoriste crkve,pa je tu i klub s, stremen,istina je da bi to bila besplatna reklama za klub s i stremen ali ipak je
to u sastavu Jakova na neki nacin i predstavlja selo u pozitivnom smislu.Mnogo ljudi je vec culo i za jedan i drugi klub i neki moji poznanici i
prijatelji iz grada me pitaju i kako je tamo i kako da dodju do Jakova.Sto znaci da takve stvari privlace ljude. I mogu vam reci da ja moje klince
rado vodim do konjickog kluba i sam uzivam kada odem tamo,pustim ih na tobogan,ljuljasku,zena cita novine,ja popijem kafu na miru i svima lepo,milina
jedna.
|
|
|
deshamp
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-5-2008 u 18:39 |
|
|
Nego, dali administrator cini nesto da reklamira svoj sajt u jakovu? Dali sami ljudi iz Jakova znaju da uopste postoji sajt? Istina je da je sajt
jako mlad ali nesto malo ima clanova,gde su ti ljudi? Znam da mnogo ljudi u jakovu ima kompjuter,barem oni koje ja poznajem imaju kompjuter.
Mislim da bi M@cke trebao da izreklamiras sajt,da se cuje i vidi
|
|
|
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-5-2008 u 21:15 |
|
|
Ja sam stampao neke postere A4 formata i polepio ih po centru Jakova, ali kao i svaki oglas on je skinut. Ja stvarno ne znam koliko para trebam da
ulozim u reklamu. Sajt u prvobitnom obliku pusten je na internet u novembru 2007. Sto se tice postavljanja informacija o S Clubu i Stremenu, ja sam
uvek ZA, ali uz novcanu nadoknadu, ne mora to da bude nesto VELIKO, ali barem da se nagradi trud. S Club ima svoj sajt, tako da ne vidim u cemu je
problem, Stremen se reklamira na nekim drugim sajtovima. Sto se tice manastira i on ima sajt. Kada bi "vazni" ljudi u Jakovu prepoznali barem malo,
samo malo, osecajnosti za informacijama o Jakovu, crkvi, manastiru, mi bi imali extra sajt. Ali to se ne desava vec duze vreme.
|
|
|
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-5-2008 u 21:17 |
|
|
Zaboravio sam adrese sajtova koje cu besplatno da izreklamiram.
http://www.diptrade.co.yu S Club
http://www.s-klub.com S Club
http://www.manastirfenek.com Manastir Fenek
|
|
|
deshamp
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 2-5-2008 u 01:22 |
|
|
Što se tiče reklamiranja na sajtu,video sam da ti tarifa i nije velika za reklamiranje,oni koji bi trebali da se nađu na sajtu sigurno bi mogli i
mnogo više platiti a imali bi i koristi od toga mnogo više.
Polazim od sebe,kada tražim neku informaciju o nekoj firmi ili o bilo čemu drugom prvo što otkucam u pretraživaču je mesto gde se ta firma nalazi
iz normalne pretpostavke da ću na sajtu pronaći adresu toga i toga.I u 99 % sam u pravu i uvek nađem ono što mi treba
 ZATO SVIMA KOJIMA TREBA DOBRA REKLAMA I DA PRE SVIH BUDU PRONAĐENI NEKA SE REKLAMIRAJU OVDE
deshamp
|
|
|
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi
|
napisana 2-5-2008 u 08:48 |
|
|
Hvala, na pozitivnoj kritici, i ja takodje mislim da su cene niske.
|
|
|
Spinoza
Moderator

Registrovan/a: 5-4-2008
Korisnik nije na vezi
|
napisana 4-5-2008 u 20:37 |
|
|
Ja kao moderator predlazem da svi ljudi iz Jakova koji bi hteli da daju neki svoj doprinos se jave adminu i na neki nacin budu nagradjeni da uredjuju
sajt itd. Mi smo poceli sa ovim sajtom iz cistog entuzijazma i ljubavi prema Jakovu i nasoj Vojvodini. Svaki interes za saradnju nam je uvek
dobrodosao. Eto toliko od mene za sada!
Pozdrav za sve posetioce sajta jakovo.info!!!
|
|
|
Marina
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 15-5-2008 u 12:09 |
|
|
Ja sam sajt pronasla slucajno i prosto sam se iznanadila da uopste postoji. Mozda ne bi bilo lose napraviti reklamne papirice, pa ostaviti u posti, u
prodavnicama....zalepiti na oglasnoj tabli, na autobuskim stanicama...
nesto ovako:
sajt taj i taj pa ispod male papirice sa adresom sajta, koji se otkinu...tako obicno rade oni sto izdaju stan ili poducavaju
mozda i uspe
|
|
|
Spinoza
Moderator

Korisnik nije na vezi
|
napisana 18-5-2008 u 17:18 |
|
|
Marina, hvala na predlogu. Poslusacemo te, imamo u planu da tako nesto uradimo u narednom periodu. Samo jos da procenimo koja su mesta u jakovu
tranzitna i da tamo postavimo flajere.
|
|
|
makica
Junior Member

Registrovan/a: 4-12-2008
Korisnik nije na vezi
|
napisana 23-1-2009 u 21:43 |
|
|
pa stavrno,na svim fotografijama jakovo izgleda kao neki salaš pa ljudi misle da je to neko baš baš selo.ja vam se doseljavam za koji dan
|
|
|
rvmilena
Newbie
Registrovan/a: 5-2-2009
Korisnik nije na vezi
|
napisana 5-2-2009 u 13:55 |
|
|
Pozdrav svima!
Da li moze neko da mi kaze koliko se krecu cene placeva u Jakovu jer imam zelju da se doselim u vas kraj!
Pozdrav!
|
|
|
Admin
Super Administrator

Korisnik nije na vezi
|
napisana 8-2-2009 u 20:06 |
|
|
To morate da se raspitate kada dodjete u Jakovo, ovako preko sajta nista precizno necete dobiti.
Pozdrav!
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
|
|
|