Forum sajta::www.jakovo.info:: Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijava - Registruj se]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  
Autor/ka: Naslov: Kuda ide ovaj svet?
Admin
Super Administrator

Registrovan/a: 4-4-2008
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: No Mood

[*] napisana 26-5-2008 u 09:38
Kuda ide ovaj svet?

Evo sta sve moze da se nadje u Jakovu.:yes::yes::yes:

Ovo je zalosno
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
http://img365.imageshack.us/img365/8723/xamburgerel2.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/8924/xamburger1uc5.jpg
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
Spinoza
Moderator

Registrovan/a: 5-4-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 26-5-2008 u 10:29

Ne znam, mozda je to marketingski trik....Mozda smo svedoci radjanja novog brenda. :smilegrin:
``Samo u nasem Fast Food-u mozete kupiti samo nas Xamburger!``
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
deshamp
Junior Member
**

Registrovan/a: 26-4-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 28-5-2008 u 18:05

Gramatička greška,moze se desiti svakome,kao i lapsus,kao i pasti u baru ispred gomile ljudi itd...
Konstatacija da je to "žalosno" je prejako rečeno.
Kuda ide ovaj svet i da je to žalosno treba da se zapitamo,kada vidimo onoliko veliki broj narkomana kojih ima i u Jakovu i kada pročitamo crnu hroniku u novinama.Takve stvari su žalosne i kuda vodi sve to treba da se zapitamo.
Pozdrav macketu i spinozi,nisam niciji advokat i nikoga ne branim,samo sam....eto komentarisao.
Nije loše ovo što si postavio,mozda ce gazda sada uvideti grešku i popraviti to. Ako to bude popravljeno,mozda ce se popraviti i druge stvari ukoliko se postavi fotografija.Ja nemam aparat da slikam,inače bih mogao postaviti mnogo slika u Jakovu koje nisu lepe i pravilne.
pozdrav

deshamp
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Spinoza
Moderator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 2-6-2008 u 18:50

Ma nije to lapsus. Mislim, ako je majstor i napravio taj natpis, on je majstor oprasta mu se. Ali da boss te nam omiljene radnje nije primetio da nesto ne valja, e to je vec zalosno. Ako on nije dovoljno pismen da provali gresku, kako onda od tako `pismenog` coveka ocekivati da vodi racuna o higijeni te ugostiteljske radnje i ostalim, po korisnike bitnim, stvarima.
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
deshamp
Junior Member
**

Registrovan/a: 26-4-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 5-6-2008 u 16:09

Nisam još nijednom bio u tom našem fast-food i ne znam kakva im je higijena,ali mislim da to nema veze sa pismenošću.Imam priliku da budem u kontaktu i sa pismenim i nepismenim ljudima i mogu ti reći da ima i u jednima i drugima onih koji nevode računa o svojoj ličnoj higijeni.A u nekulturi prednjače intelektualci,i to onoj najosnovnijom DOBAR DAN I DOVIĐENJA.

deshamp
Spinoza
Moderator

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 21-6-2008 u 00:31

Pa kako nema veze sa pismenoscu. Sutra ce neki klinac da kupi tu pljesku ili palacinku, i kad vidi natpis, zapamtice ga i na pismenom iz srpskog ce da napise da je jeo xamburger....:))
Za higijenu sam dao samo primer, nije to bitno toliko. Mada bih hteo da kazem da su mi par puta uvalili polu ziv batak u zemicki. Sledeci put cu ako mi to urade bice moj posledji put da sam krocio u taj lokal.
nebojsa100
Junior Member
**

Registrovan/a: 14-11-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-11-2008 u 02:34

Hahahahahahahha
A razlika izmedju hamburgera i leskovackog je samo u gramazi :D
hahahhahahah i ceni :D
makica
Junior Member
**

Registrovan/a: 4-12-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 23-3-2009 u 16:34

ajd da je to jedino ja sam se pre neki dan baš nasmejala do suza kada sam na jednoj prodavnici videla sličnu grešku.Oko slova dz i dj ,ne verujem da je ne svesna greška jer da jeste verovatno bi je ispravili,ne mogu da verujem da u 21 veku ljudi još uvek ne razlikuju dj od dz.

Idi Na Vrh